Početna Obavijesti iz Indigo svijeta

5./6.3.2011. Damanhurski seminar ISTRAZIVANJE PROSLIH ZIVOTA 1.stupanj - prijave do 8.2.2011.

Datum objave: 02.02.2011

Oglašivač: Damanhur Hrvatska - centar Talej

Istraživanje prošlih života je putovanje kroz nekoliko razina, radi otkrivanja vlastite prošlosti, a sa ciljem razumijevanja sadašnjeg života.

Informacije o prošlim životima istražuje posebna damanhurska grupa pod nazivom "Put proročišta". Njihovo istraživanje je jedinstveno i otkriva bitne elemente prošlih života, koji su najvažniji za sadašnji trenutak ovog života.

Praktična iskustva na seminaru prenose u svjesnost sjećanje na vlastite talente i sposobnosti. Sjećanja se bude tijekom niza vježbi koje sudionici prolaze. Na završetku seminara svatko dobiva opis života sa elementima do kojih je došla grupa "Puta proročišta".

Tijekom seminara se ne koriste hipnotičke regresijske tehnike. Seminar je siguran, efikasan i pristupačan svakome. Svrha seminara nije otkriti da li smo bili poznate povjesne osobe, već u razumijevanju osjećaja, unutarnjeg bogatstva i sposobnosti koje leže u nama, te uviđanje kakve smo izbore i odluke činili, te koja nit povezuje sve naše živote.

Sve su to korisni elementi, kako bi nakon završenog seminara prošlih života 5. stupanj, otkrili svoju misiju u ovom životu.

Seminar će voditi instruktor iz Damanhura s višegodišnjim iskustvom.

Seminar će se održati u Damanhur centru Talej, Vlaška 81a, Zagreb.

Početak je u subotu 5.3. u 10h, a završetak u 18h, uz pauzu za ručak od 13 – 14,30h.

Ista satnica vrijedi i za nedjelju 6.3.

Prijevod na hrvatski je osiguran.

Cijena ovog vikend seminara je 1150 Kn.

Prijave i uplata akontaciju u iznosu 500 Kn primaju se do utorka 8.2.2011. do 18h u Damanhur centru Talej.

Važna napomena:
Za pripremu seminara Prošli život potrebno je poslati e-mailom ili donijeti u Damanhur centar Talej dvije fotografije od kojih je jedna novija (sadašnja), a druga starija (od prije 10-tak godina). Na njima je potrebno ispisati ime osobe, djevojačko prezime, sadašnje prezime, mjesto i datum rođenja. Ovi podaci i slike sa uplatom akontacije primaju se do 8.2.2011. jer je potrebno mjesec dana za obavljanje svih istraživanja i priprema za seminar.

Za detaljnije informacije slobodno nam se obratite na:

Damanhur centar TALEJ
10000 Zagreb, Vlaška 81a
tel: +385 1 461 98 54
mob: +385 95 90 16 883
e-mail: [email protected]